Friday, June 26, 2009

Multi Password Recovery v1.1.3 Portable


alt

Multi Password Recovery v1.1.3 Portable | 5.54 Mb

altMulti Password Recovery (MPR) - çok fonksiyonlu bir şifre kurtarma ve çözüm aracı. MPR 80'den fazla popüler uygulamada girmiş olduğunuz şifreleri bulup geri getirmenize yardımcı oluyor. Bu programlar arasında FTP programları, e-posta istemcileri, anlık mesajlaşma programları, tarayıcılar ve diğer program türleri bulunuyor.

Program aynı zamanda asterisks'ler (yıldızlı şifreler) altında saklanan gizli parolaları da gösteriyor. SAM dosyalarını kopyalamanıza ve yeni şifreler üretmenize yardımcı olan bu program ile W2K/XP/2K3 işletim sistemleri altında MPR bloke edilmiş okuma dosyalarına da erişebiliyorsunuz.

altMulti Password Recovery (MPR) - multifunctional password recovery and auditing solution for Windows. MPR instantly finds and recovers passwords from more than 90 popular applications (FTP, E-mail clients, Instant Messengers, Browsers and so on). It also checks saved passwords for vulnerabilities, can delete lost and stored passwords, shows passwords hidden behind asterisks, copies SAM file, can generate new passwords.

0 comments: